Hvem er Sus egentlig?

Det er Susan. Jeg er blevet kaldt Sus af de fleste omkring mig, tilbage fra starten af mine teenageår af folk, der holder af mig. Derfor er det et kaldenavn jeg har kært.

Jeg er en københavnerpige fra ’89, som aldrig stopper med at blive fascineret af de mange tilbud og muligheder i min elskede hovedstad. Jeg har en bachelor i naturressourcer med specialisering i miljøøkonomi, og læser nu en kandidat i netop naturressource- og miljøøkonomi.

Tilbage på mit første år i gymnasiet, fandt jeg ud af, at mit hjerte skippede et slag, når jeg skulle diskutere global opvarmning. For ikke at forfalde til hippiernes ‘i ét med naturen’ valgte jeg at tage økonomivejen, og håber på en dag at få rigtig forstand på samspillet mellem naturen, økonomien og politik. Min opgave bliver at give naturen en værdienhed, der kan sammenlignes med så mange andre investeringer, så vi på en samfundsøkonomisk måde kan finde ud af, hvor det er smartest at sætte ind, i forhold til, hvor meget vi får ud af det. Det kan virke en smule kynisk, men vi har jo også et samfund, som skal hænge sammen, og jeg mener at det er vigtigst at sætte ind, hvor det giver mest mening.

Udover dét, er jeg vel ikke så meget anderledes end alle andre.. Jeg går op i, hvordan jeg ser ud, elsker at lave mad og være kreativ, har en forkærlighed for antikviteter, DIY projekter og indretning. Jeg kan lide nyt design såvel som antik brugskunst, og at indrette mig på ny. Og hvis der der noget jeg kan fordybe mig fuldstændigt i, så er det kreative projekter. Ofte har jeg så mange ideer i hovedet, at jeg slet ikke får lavet noget – jeg aner ikke, hvad jeg skal starte med og går lidt i gang med en masse, som aldrig får lov at blive færdigt….

Min forkærlighed for mad betyder, at jeg går meget op i, at lade det præsentere sig så smukt som muligt og derfor er det helt blevet en hobby at invitere gæster til lækker mad og et fint opdækket bord.

Nej – vel ikke så meget anderledes end alle andre.

Jeg er gift med Daniel og har to døtre, Noelle og Naomi. De er pseudotvillinger, og jeg skriver også af og til om livet med sådan et sæt.

Jeg håber du vil nyde at læse med her, og føle dig inspireret.

Her er et par ‘brochurer’ om dét du ellers finder på bloggen – Velkommen til!

Sus ♥️

Kontakt: susliving@outlook.dk