Om badetid, nærvær og babypleje 🛁

Inspiration til barselsgave ♡

Sommeren er og bliver sæson for barselsbesøg, men jeg har altså hørt, at der er ekstra mange af dem efter Corona nedlukninger, hvor folk har gjort deres for ikke at kede sig… 😀

De gange jeg selv har siddet med en lille nyfødt på armen, har jeg altid fået virkelig, virkelig meget babytøj, og ofte i de helt små størrelser, som jeg slet ikke har kunne nå at bruge inden baby voksede ud af dem – så har jeg siddet med en bunke babytøj der skulle ud og returneres eller byttes og trætte, hævede øjne og på ingen måde haft lyst til at skulle ud og aflevere babytøj retur.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg aldrig selv vil give babytøj i gave. Jeg giver altid en god omgang pleje, som altid kan bruges, og så en lille ting til baby, som eksempelvis en rangle eller en strikket babyhue eller futter, som man aldrig får for meget af. (For der er altid en fut der mangler eller en hue der er blevet væk!)

Jeg har lavet en lille video’guide’, hvor du kan se hvad jeg lægger i gaveæsken. Det fine ved sådan en æske er, at den kan bruges til opbevaring og ikke bare skal smides ud. Vi har sådan nogle stående med legetøj på børneværelserne.

Jeg fylder altid lidt silkepapir i bunden, som jeg i øvrigt gemmer når jeg selv får gaver – så kan det også genbruges til fyld i de gaver jeg selv giver.

Se med herunder:

 

Hvis det nu var en gave til babyshower, så ville jeg tilføje lidt fokus til mor; det kunne være fødechokolade, store behagelige hospitalsbind til de første dage efter fødslen og måske en intim-skylleflaske, til tiden hvor det kan gøre liiidt ondt at tørre sig efter toiletbesøg!

Man kan sågar købe hospitalslignende nettrusser, for selvom de ikke er kønne, så er de altså bare behagelige!

Jeg håber du blev inspireret, rigtig god sommer og barselsbesøg ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Om badetid, nærvær og babypleje 🛁