Campingeventyr - Følg med i forvandlingen.

Om badetid, nærvær og babypleje 🛁

Annonce – betalt indlæg af Lidl

Badetid er komplet nærværstid for mig, uanset om det er sammen med andre eller alene. Når jeg er stresset, trist eller udmattet, så er karbad og wellness omsorg og selv-nærvær, hvor jeg lige tuner ind på mig selv og trækker vejret. Men det er også noget jeg prioriterer som tid sammen med børnene, og jeg har uendeligt mange karbad med mine piger i mine minder, ligesom jeg har minder om karbad med min store babymave og Nolan liggende derinde, og nu også dejlige stunder, bare ham og jeg i skumbad. For mig, står tiden lidt stille lige her ♡

 

Jeg har jo et helt års samarbejde med Lidl som ambassadør for deres serie Lupilu, som jeg er ret stolt af. Produkterne er nemlig både svanemærkede og astma- og allergimærkede, som er henholdsvis en miljømærkning og sundhedsmærkning. Svanemærkningen betyder, at produktet lever op til gældende standarder for produkters aftryk på vores natur, både i produktionen, brug og afskaffelse efter brug. Standarderne sættes hele tiden højere og højere og betyder at produktet skal udvikle sig hele tiden, for at kunne leve op til mærkningen 🌱

Allergimærkningen er din forsikring om, at produktet ikke indeholder kemikalier, der kan fremkalde allergiske reaktioner hos dit barn og forårsage livsvarige allergier. Kombinationen af netop dé to mærkninger og et prisniveau, som alle kan være med på, gør serien til en favorit! Det skal nemlig ikke være dyrt at handle betænksomt (eksempelvis koster deres bodywash 14 kroner og 40 ører)

Efter bad synes jeg det er hyggeligt at give Nolan en omgang babymassage. Før i tiden brugte jeg det til at få ham til at slappe af. Men babymassage skulle også styrke børns kropsbevidsthed og selvværd ♡

Hver aften masserede jeg de små frølår. Så blev hans ben helt slappe og han faldt faktisk i søvn ofte også. Nu er det så blevet til en mere sjælden, men dejlig hyggestund, hvor de små ben stadigvæk bliver helt slappe i magelighed.

Babyolien fra Lupilu tørrer hurtigt ind i huden og efterlader den ikke fedtet, så det suger ind i tøj og laver fedtpletter. Det er klart den bedste babyolie jeg har prøvet, og jeg har efterhånden prøvet en del igennem tiden. Den er noget mere flydende men deraf også mindre fedtet. Jeg påtænker også at lave nogle oliescrubs til mig selv henover sommeren med lavendel, rosenblade og krydderier med samme olie, fordi den netop ikke fedter!

Hele serien står på vores puslebord og foruden plejeprodukter, indeholder Lupilu-serien også bleer, skifteunderlag, vådservietter mm. Fælles for dem alle er hensynet til miljø, hud og pengepung, hvilket også gør det ideelt til en barselsgave eller gave til babyshower, som jeg også deler et indlæg med inspiration til henover sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Campingeventyr - Følg med i forvandlingen.