Samsovende børn - vækker de ikke hinanden?

Upcycling af gamle håndklæder ♻️

Annonce for @LGnordic

Jeg har endnu engang indgået et samarbejde med LG, som jeg arbejdede med sidste efterår også.

Det er vel nok et noget atypisk samarbejde, men et ganske relevant samarbejde! 🌱

Henover de sidste år har der nemlig været ret stor fokus på ‘bæredygtig tøjvask’, som især har gået på vaskemidlerne – sæbebær eller ikke, vaskeæg, essentielle olier mm. Derimod har der ikke været særligt stor fokus på elektronikken, selvom den er en lige så stor del af tøjvasken. LG har blandt andet lavet en tørretumbler med grønne teknologier, som energibesparende funktioner og tøjpleje funktioner; intelligent tørring, hvor fugten måles i tøjet og tørretiden indstiller sig automatisk efter nødvendighed, samt fabric care, hvor der slides mindre på tøj fibrene, så tøjet holder længere.

Vores tørretumbler er en DUAL Inverter Heat Pump, der netop har en lavtemperatur varmeteknologi, der slider mindre på tøjet.

Lige nu har LG fokus på den bæredygtige garderobe med kampagnen #CareForWhatYouWear, herunder #SustainableWardrobe og vil gerne inspirere folk til at gøre en lille forskel hver især, der samlet gør en stor forskel. De vil blandt andet gerne inspirere til at genbruge, reparere gammelt og være kreativ i den sammenhæng. I den forbindelse er jeg blevet spurgt om jeg vil dele et kreativt upcyclings projekt med jer, der kan inspirere til ikke at købe nyt, men selv kreere og genbruge – og dét ville jeg selvfølgelig gerne.

Jeg har i anledning af familieforøgelse valgt at sy nogle gamle håndklæder til vaskeklude. De er eksempelvis gode ved bordet når det er tid til mad, fremfor brug af vådservietter. For at pifte dem lidt op, har jeg købt noget Liberty bånd og syet på i kanten. Du kan se en video med gør-det-selv guide herunder:

 


De er så fine på puslebordet og da bomuld især er en stoftype der kræver mange ressourcer at skabe (som et højt vandforbrug), er det skønt, at de slidte håndklæder der ellers stod til udsmidning, kunne bruges i små stykker. Jeg kunne sagtens også finde på at give sådan et par hjemmelavede vaskeklude i barselsgave.

Du kan læse mere om kampagnen #CareForWhatYouWear på LG’s hjemmeside og så kan du i øvrigt læse mit gamle blogindlæg her, hvor jeg blandt andet giver nogle tips til at reducere mængden af tøjvask, som vi vel alle sammen kæmper med – uanset hvor meget man vasker, når man aldrig i bund, vel?

Sus ♥

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Samsovende børn - vækker de ikke hinanden?