Autentisk hytteferie på Mallorca

Snart kommer lillebror – forberedelser og flytteplaner?

Du har måske lagt mærke til, at der ikke har været noget såkaldt redebygning hos mig, og de eneste forberedelser vi har haft, har været at finde alt det gamle babytøj frem, vaske det og folde det fint sammen, såvel som handle lidt af dét vi manglede til en lille fyr efter to små damer..

Har vi et værelse til lillebror? Nej.. Men det kunne vi sagtens lave. Som I måske husker har vi midlertidigt soveværelse i stuen, fordi vi har haft en vandskade i soveværelset, som vi har måtte vente på sommeren for at få udbedret. Simpelthen fordi skaden skyldes en gammel, ødelagt facade, og håndværkeren ikke ville yde garanti på isolerings også oppudsningsarbejde på en våd vinter. Det er der ved at komme styr på netop nu, YAY! – og vores soveværelset består jo faktisk af to rum, fordi vi også har vores walk-down closet. Det kunne vi egentlig lave til et fedt deleværelse til pigerne med seng oppe og legetøj nede. De sover jo sammen hver nat, i samme seng (Det er jeg igang med at skrive et andet indlæg om), og deler egentlig deres værelser i forvejen. Det ville efterlade to ledige rum til soveværelse og babyværelse. Vi ville også have mulighed for at sætte en væg op i vores meget lange spisestue og skabe et rum dér. Det har der før været.

Men sagen er den, at vores piger først indenfor de sidste 6 måneder er begyndt at lege på deres værelser. De har ellers altid leget socialt og hentet alt deres legetøj med ud i køkkenet, så de kunne lege tæt på os andre. Fordi Noelle sover sammen med Naomi på hendes værelse betyder det faktisk, at hendes værelse nærmest ikke er blevet brugt i de fire år vi har boet her! Babyer leger jo heller ikke på deres værelser, så jeg synes simpelthen det ville være helt åndssvagt at begynde at bygge om, for at få et værelse eller rykke om på alting herhjemme.

Men hvad så, når han skal sove på eget værelse?… Altså, hvis vi får akut behov for at sende ham ud af soveværelset, fordi vi finder ud af, at han sover meget bedre alene eller lignende, så kommer han til at sove lige præcis i min armhule og ingen andre steder, til han ikke gider mere. Nøjagtigt som vores piger har gjort. Derfor går vi mere og overvejer at købe en ekstra 90’er madras, så der er plads til at vi alle fem kan sove sammen. (Pigerne bliver lagt til at sove i egen seng, men lister ind i løbet af natten/den tidlige morgen♡)

Lige nu har jeg ikke engang planer om at tage en tremmeseng op af kælderen til ham, for den blev slet ikke brugt sidst.

Sidst men ikke mindst, så har planen aldrig været, at vi skal blive her til evig tid, og når lillebror begynder at blive stor, så trækker vi nok også kortet og finder os et nyt byggeprojekt. Og hvis jeg selv må sige det, så synes jeg vores hybel er fuldstændig perfekt som den er, så jeg ville simpelthen være så ked af at lave om på noget her, hvis vi alligevel skal sælge om et par år. Og jeg kan allerede sige nu, at jeg skal have to badeværelser til når jeg engang har to teenage tøser på 14 og 15, så det er simpelthen ikke en mulighed at vi bliver her, haha!

Så vores eneste forberedelser til lillebrors ankomst har altså været at hive det gamle stilladsdæk frem, som vi købte på Genbyg for 150 kroner – der har udgjort puslebord for begge piger – og gøre det klar til tredje bebs. Det er fuldstændig i min stil, så enkelt og så rustikt, bare helt perfekt! Tøjet er endnu bare i en gammel æblekasse, som også udgjorde Naomis klædeskab det første år. Når vi rykker tilbage i soveværelset os atter får vores garderobe-værelse tilbage, så får han nok et skab til sit tøj dernede. Men det er pretty much it. Vi er klar og jeg elsker bare at hive alt det gamle frem og genkalde alle minderne fra pigerne var små og vide, at lige om lidt står vi der igen.

Reklame:

Jeg har et samarbejde med Cam Cam, der laver tekstiler i GOTS certificeret bomuld og har valgt at gå med deres totalt fine faunaprint. Certifticeringen betyder, at bomulden er økologisk og produceret under etiske forhold med hensyn til menneskerne i alle produktionsled og i øvrigt, at tekstilerne ikke indeholder kemikalier, der er skadelige for din baby. Derfor er det en rigtig fin guideline, for dig der gerne vil handle bæredygtigt, både til din baby, dit barn og dig selv ♡  Jeg er i øvrigt helt vild med denne her puslekurv i søgræs, som alternativ til en klassisk puslepude. Så fin altså!

I lillebrors tøjkasse finder du blandt andet rigtig meget babyuld og økologisk bomuld fra Serendipity (reklame, fordi det er en samarbejdspartner, selvom jeg selv har købt tøjet til lillebror). Jeg er helt vild med den søgrønne farve derfra og i det hele taget den stribede serie. ÅH, hvor er det bare cute! Huen i okker er også derfra.

Det rustfarvede sengetøj har jeg købt hos Garbo & Friends. Og så er der en del hjemmestrik, som min lillesøster har lavet til pigerne. Det glæder jeg mig især til at se vores lille fyr i ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Autentisk hytteferie på Mallorca