Blomster-foccacia

Autentisk hytteferie på Mallorca

 

Kort inden veden blev lukket ned af Corona virus, landede vi på Mallorca til en tiltrængt afstresningsferie.

Vi havde lejet det fineste, autentiske stenhus med en yndig have og personlig swimming pool. Vi er og bliver ikke til charterferie, og hver gang vi arrangerer ferie, så ender det med oplevelsesrejser, hvor der har været så meget knald på, at vi trænger til ferie når vi kommer hjem. Sidste år var vi i USA på en længe ventet drømmerejse, hvor vi i en autocamper kørte rundt og oplevede den spektakulære natur. Dén tur er der vist stadigvæk et par indlæg til gode. om.. Til sommer var planen tre ugers road trip og naturferie rundt i norden, og dette forår trængte vi altså, virkelig, virkelig til at slappe af og få et ordentligt skud d-vitamin. Ikke mindst fordi jeg havde ligget med døgnkvalme fra den 1. januar og nærmest først kunne stå på mine ben igen i starten af marts og virkelig trængte til velvære. Men som sagt er vi bare ikke fan af store hoteller med energiudladninger af en anden verden, rengøring man ikke har bedt om, en stuvende fuld pool eller restaurant morgen, middag og aften.

Så vi lejede denne her perle på AirBNB og jeg tror simpelthen aldrig, at vi kommer til at tage til Syden på andre måder end denne igen.. Mallorca er en af de tætteste destinationer på Danmark, hvor man kan søge solen og varmen, og derfor faldt valget herpå, men jeg drømmer også om at leje en hytte i Sydfrankrig og holde sommerferie engang.

Det er så fedt at sidde og kigge efter hytter i lige den stil man kan lide på AirBNB, og det er bare hamrende nemt at holde ferie sådan. Vi lejede en bil, som vi hentede i lufthavnen da vi landede, og så er man ellers fri til at opleve området man besøger, handle ind lokalt og lave sin egen mad. I hytten her på Mallorca kunne man også vaske sit eget tøj og jeg synes bare det giver en enorm frihed at have alt udstyret til at leve, bare et andet sted end hjemme. Udover, at vi sad dernede da statsministeren sagde ‘alle danskere skal komme hjem, vi lukker grænsen og er bange for I strander ude i verden’, og spanien derefter lavede udgangsforbud så vi ikke kunne udforske nærområdet, gå ture, tage på stranden og lignende – så havde vi altså en virkelig dejlig ferie. Stedet var så fint og tilstrækkelig stort, at vi sagtens kunne holde ud at være ‘spærret inde’.

 

 

I kan se billeder fra det fine sted herunder, og ellers bare lade jer forføre af stemningsbilleder ✨

Vi spiste pretty much tapas alle de 7 dage vi var der 😀

Du finder hytten via linket her, eller ved at søge på Els Olivers Alcúdia, villa 138, ejet af Mallorca Charme.

 

(Pigernes tøj på billederne her er modtaget i et samarbejde med Wheat og dermed reklame)

Middagslure og badekar.. Det er så meget sommerferie for mig, når den ikke står på skovsøer, bjælkehytter og bål.. åh!

Det føles allerede som en evighed siden jeg stod og forevigede min ret store næsten-halvvejs babymave.. (Tøjet er modtaget i forbindelse med en kampagne fra ECHTE og dermed reklame)

Stedet har fire soveværelser med dobbeltværelser. Det kostede ca 700 i døgnet og dermed omkring 5000 for en uge. Hvis man tager afsted med flere fra sin familie eller et vennepar, så er det altså virkelig billige boligforhold, der er helt unikke i forhold til den klassiske charterferie. Tippet er hermed givet videre, til når Corona engang har taget røven med sig.. Indtil da, må I nyde den danske sommer – måske en dejlig naturferie til Norge som vi selv har planlagt. Det kan du læse om her.

Rigtig dejlig sommer ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Blomster-foccacia