Om Ipad brug og vaner, samt genbrugselektronik ♻︎

Slørhaler af æggebakker og silkepapir ♻️ ✂️🎨🎏

Det her er muligvis noget af det mest institutions agtige krea vi har foretaget os herhjemme, udover lige rollinger måske. Jeg plejer jo altid at arrangere noget med blomsterkranse, tørrede blomster, mad/drikke af sankede natur-sager eller noget, hvor jeg også selv ‘får noget ud af’ det vi laver. Det er sådan jeg holder min interesse for at være kreativ med ungerne ved lige – jeg er nok lortemor nummer 1, for jeg kan simpelthen ikke holde ud at sidde og male eller tegne på papir igen og igen, eller konstant være kreativ med noget jeg synes er hamrende uinteressant….

Men jeg så de her slørhaler hos @sneglcille på Instagram, det var vist i hendes ungers børnehave, at de var blevet kreeret, og jeg syntes de var så fine.

Vi skar æggebakkerne ud i hoveder/skæl og malede i forskellige farver. Nogle æggebakker egner sig nok bedre end andre, afhængig i formen – jeg synes i hvert fald ikke vores form var så ideel, men pyt skidt.

Jeg samler altid silkepapir sammen når jeg får gaver, blomsterbuketter eller pakker fra webshops og gemmer det til selv at pakke ind eller været kreativ som her. Det kan bruges til så meget – jeg har også lavet adskillige hjemmelavede tassels af genbrugs-silkepapir til at pynte op til fest, med samme fremgangsmåde som her.

Jeg samlede lidt forskellige farver, foldede et stykke på vel omkring 10×30 cm og klippede strimler for pigerne imens de malede æggebakker.

  

Bind en snor rundt om midten af silkepapiret, som så føres op igennem æggebakkerne, der skal have lavet et hul i midten, til at få snoren igennem. Vores bakker faldt for meget ned overhinanden, så snoren fik lige en limklat ved hullerne, så de æggebakkerne hæftede sig til snoren på dét sted vi ønskede. Til sidst skal den bare have et par øjne.

Er de ikke fine?

Vi har i øvrigt malet med Djeco’s fingermaling, der ikke farver så kraftigt og derfor bliver meget pastelagtig.

God fornøjelse ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Om Ipad brug og vaner, samt genbrugselektronik ♻︎