Kreativ jul (1) - hjemmelavede julegaver🎄

Kreativ jul (2) – Hjemmelavet julepynt 🎄

Hjemmelavet jul er nu altså den fineste og hyggeligste jul, og kan bestå i meget andet end musetrapper og guirlander.. Se bare disse ‘vifter’.. Det eneste du skal bruge er små rester af fint gavepapir, eller tynd karton med et fint print på..

 

Papiret skal være ca. 8 x 15 cm, men størrelsen bestemmer du sådan set selv. Du skal folde det sammen som en slags musetrappe, hvert lag skal ca. være 0,5 cm, og når det er gjort, skal de samles på midten og foldes ud. Jeg synes tit der er de dér strimler gavepapir tilovers efter gaveindpakning, så det er ideelt at bruge resterne til dette!

Vi samlede både midten med såkaldte pibererensere eller ståltråd gemt væk under fint sløjfbånd eller stjerner. Du kan bruge en limpistol til at samle ‘enderne’ –  den tørrer nemlig hurtig og er kraftig. Så limer du altså den sidst flap på den ene side sammen med den sidste flap på den anden side.

Vi kombinerede en kreativ stund med tegnefilm og afslapning..

Bagefter deltog pigerne i dét de bedst kan lide; at lege med glimmer.

Du skal bruge en limstift eller pen med flydende lim til alle ‘kanterne’, og derefter hælde glimmer på. Der skal bruges ret meget glimmer for at sikre, at de får nok på – men overskudsglimmeret hælder du i et hæfte eller papir, der er bukket på midten, og lader det løbe tilbage i beholderen via ‘bukket’ i hæftet eller på papiret.

Med en limpistol kan du eventuelt pynte midten med tørrede blomster.

 

 

 

Papiret her er ark fra Soft Gallery. De har forskellige mønstre på hver side og kommer i en pakke med tre forskellige ark, du finder dem her.

Det harlekinternede er gavepapir fra Maileg og det kan du finder her, hos Mostersskur. De har i øvrigt mange andre fine gavepapirer fra Maileg, som bare er det fineste univers, især til lidt kitchet julepynt; blandet andet et fint blomstret og et prikket.

Husk, at hvis du bruger det til at pakke ind, så nøjes med at bruge sløjfebånd – så kan både gavepapir og sløjfebånd genbrugs. Vi bruger så voldsomt mange tons gavepapir i julen, som bare bruges én gang og derefter smides ud!

Ved at hænge en sløjfe i, kan pynten hænges på juletræet eller pyntegrene – og så synes jeg i øvrigt det er en rigtig fin hjemmelavet julegave.

Jeg har lavet en video af the making of it, som du kan se her.

Jeg håber du blev inspireret 🙂

God kreativ hyggestund til dig,

Sus ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Kreativ jul (1) - hjemmelavede julegaver🎄