Et nyt liv venter...

Genbrugsshopping (på Amager)

Jeg har lavet et indlæg med inspiration til genbrugsshopping (i mit hood). Jeg er nemlig blevet spurgt nogle gange på det sidste, om hvor jeg finder mine vintagekøb.

Jeg handler faktisk rigtig meget på DBA. Jeg kan langt bedre lide at handle på nettet, hvor jeg kan bruge en søgemaskine til dét jeg mangler, end jeg synes om at gå i butikker og handle tilfældige ting.

Jeg fandt blandt andet denne krybbe til min lillesøster (og min kommende nevø) på DBA, til bare 100 kr.

 

Jeg har også købt disse små fine stole på DBA.

TIP: Lige for tiden søger jeg på ‘rattan, rotting, bambus’ – hvis du er faldet for eksempelvis kurvemøbler, så er det en god idé at søge på materialet, fordi du så får en masse forskellige sager op i dét materiale som kurvemøbler er lavet i. Så får du måske både en seng i bambus såvel som en magasinholder.

..Men jeg handler også i mine lokale genbrugsbutikker; eksempelvis hos Smukt Brugt på Amagerbrogade.

 

 

  

Det var blandt andet her jeg fandt min smukke, gamle skillevæg, som jeg simpelthen elsker himmelhøjt!

Laura har så god stil og finder de fineste sager til hendes butik! Hun hedder @smuktbrugt på Instagram.

 

Butik Smukt Brugt ligger på hjørnet af Thinvalla Alle og Amagerbrogade.

Helt nede i starten af Amagerbrogade ligger Soul. Det er et lille fællesskab med flere kræmmere, og de har ofte nogle rigtig fine sager.

Her har jeg fundet dette fine læderomslag til fotografier og smukke vintage øreringe.

Ved siden af Soul ligger @Amagermarskandiseren.

   

Åh, jeg syntes de gamle tallerkener med blomster var SÅ fine! Og jeg elsker bare alt med zink, så de her mælkejunger!!!

En af mine favoritter er Good Old Days, der ligger langt nede af Amagerbrogade. Den er ejet af den sødeste mand, der altid tager sig tid til at fortælle om sine ting; hvem der har lavet porcelænet eller noget bestemt keramik. Han er også SÅ fair prismæssigt – her har jeg købt de fleste af mine messingstager!

Nede omkring Holmbladsgade ligger Vintage 415. Hun har virkelig de fineste ting, og har fingeren på pulsen. Her finder man alle pastellerne.. Jeg har ikke fået taget billeder inde i butikken, så I får lige et par vinduesbilleder!

 

Og det var altså dét.. Der ligger ekstremt mange genbrugsforretninger på Amagerbrogade, flere Kirkens Korshære, Bob & Lutetia Vintage, som har fokus på genbrugsmode og ikke mindst CPH deluxe, der sælger brugte mærkevarer og Lebencph.

Men jeg vil altså igen slå et slag for DBA, hvis man først bliver god til at søge, så bliver det et mekka!

Sus ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Et nyt liv venter...