7 års krise - er det en ting?..

Flydende sommerfavoritter

Herhjemme elsker vi at nyde sommeraftenerne med en drink. Både i hverdagene og weekenderne. Det giver ligesom lidt feriefølelse hele sommeren igennem; kalorierne taler vi ikke om.

Jeg tænkte, at jeg ville dele mine tre favorit sommerdrinks med jer, måske kender I dem allerede, måske ikke – den ene er i hvert fald lidt atypisk og den anden ret ny. Her kommer de:

Min nummer 1 er simpelthen gin og pink lemonade. Jeg har aldrig været til gin, fordi jeg troede det kun kunne drikkes sammen med tonic, og tonic kan jeg ved gud heller ikke lide, så derfor blev det bare til en rigtig grim kombination. fy for.. Til gengæld kan jeg godt lide de nye gin, der er kommet frem de senere år – rabarber og blomstergins. Eksempelvis denne botaniske gin, lavet af familien Wenneberg.

Sammen med en pink lemonade, fuldstændig ligegyldigt om det er en dyr eller billig suppedas, så smager det altså bare rigtig godt og frisk. Der mangler selvfølgelig lige en myntekvast!

Min nummer 2 er ret ny på markedet og er ‘efterfølgeren’ til Aperol, der jo havde den vildeste revival sidste år..

Drinken her er baseret på Lillet, der er en aperitif baseret på vin og frugter som grape. Det fås både i en rosé og hvid udgave. Den skal også blandes med en lemonade, men en citronlemonade – og selvfølgelig myntekviste 😅 (Hvis den skal være lidt mere spids, kan man også tilføje tonic)

Som du kan se, er jeg/vi ret glade for de lyserøde tøsedrinks herhjemme…. Og Aperol er altså i øvrigt stadigvæk en favorit i mine øjne, ikke mindst for sin sommerlige farve!

Nummer 3 er en Gin Hass. Jeg tror egentlig de fleste kender den, men jeg er først blevet bekendt med den i år – den er så hammergod, at man kan drikke sig fuld i den uden at opdage det. Det er en blanding af gin, mangosirup og citronlemonade. Mangosirup kan du finde fra Monin.

Av, av, av. Rigtig frisk og sød på en varm sommerdag. Jeg lavede den også på dispenser på min 30 års fødselsdag, og den blev sådan cirka tømt right away…

 

Skål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

7 års krise - er det en ting?..