Økologi - En god historie eller et godt alternativ?

Nye klæder til køkkenet

Annonce for Desenio.dk

Yay! Køkkenet har fået en lille make over!

Altså ikke den del af køkkenet jeg har vist frem i flæng, men den modsatte side, der faktisk bare har stået som en rå væg siden køkkenet blev færdigt. Vi har længe gået og talt om at få lavet et eller andet på den væg vi vender mod, når vi laver mad på kogeøen, men vi er simpelthen også bange for at ‘ødelægge’ vægge, som ikke bare lige kan laves om igen – og vi har i øvrigt ikke lyst til at lave noget om, som fungerer, så derfor har væggen fået lov at stå, lidt nøgen og kedelig, indtil vi var helt sikre i vores sag. Nu har vi så fået lavet en fin billedvæg med plakater fra Desenio, med farver, der understøtter stilen i vores hjem og med motiver som vækker følelser i os. Vi er ikke så meget til at vælge ud fra, hvad der lige er populært eller bare ser pænt ud. Det skal have en betydning for os, eller afspejle noget i os, for det vigtigste i vores hjem er, at det er personligt og netop afspejler os, der bor der.

Når I ser det her, så er jeg også sikker på, at I vil tænke, at væggen matcher os ret godt.

Jeg har nemlig valgt nogle af de farver som går igen herhjemme og især valgt naturbilleder i forskellige udformninger; en tørret buket, en grøn skov med solstråler igennem træerne og min helt klare favorit; en skov i efterårsfarver. Alle tre billeder rammer noget af dét jeg elsker ved naturen; æstetikken, farverne og solens stråler, der altid kan give følelsen af en god dag, eller håb forude. Det er SÅ dejligt at have hængende i køkkenet, lige foran dét sted, hvor jeg kokkererer!

Derudover er der et vintage agtigt billede af en bil i en italiensk gade, og vi er generelt draget af den sydlandske hygge og stil, såvel som vintage. En friskbrygget kop kaffe og et par mere mere abstrakte billeder med fine linjer; ansigter, som jeg synes symboliserer noget lidenskab, og ”Strokes”, som jeg altså kalder for babser… 🙂

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med dig, hvis du forelsker dig i nogle af plakaterne her; du kan få 25 % på deres plakater til og med torsdag d. 20. juni, med koden Susliving

Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer, men der er vist ingen af mine valgte plakater der er handpicked 🙂

  

  

Til markedsdagene på Værnedamsvej på Frederiksberg, fandt jeg denne mega fine håndlavede keramikvase i den smukkeste rustne farve – min plan er at hænge den ind i billedvæggen, for at give væggen lidt 3D effekt og bidrage til farverne. Jeg mangler bare at finde et vægbeslag, der kan holde en vase.

Lige nu står den på bordet – med en evighedsbuket af tørrede blomster fra min 30 års fødselsdag. På den måde har jeg dejlige minder og smukke blomster stående.

I billedet med den lille vintage bil under sydens sol, spejler mosaikken fra udestuen sig – det synes jeg er en mega fin detalje!

  

    

Det er faktisk yderst sjældent, at jeg har vist køkkenet fra denne vinkel – men det er altså vores lille entre derude, med høje paneler og mauve-farvede vægge (og loft). Vi har selv lavet væg og dør inde i husets entre og på den med skabt en opgang, for ude på den anden side er husets hoveddør og trappe op til overboen – som er min lillesøster og hendes mand 🙂

Vi har valgt at hænge billederne ret højt oppe, først og fremmest fordi de gerne skal være over kogeøens højde, men også fordi vi gerne ville have dem over pilfinger-højde, haha!

 

Jeg er vild med de brændte farver, så jeg har virkelig et crush på resultatet her!

Jeg føler ligesom, at det har inkluderet denne del til køkkenet og på den måde forenet begge sider af kogeøen.

Jeg går faktisk lidt og overvejer at pakke køleskabet ind i samme beklædning som køkkenskufferne, altså i genbrugstræ. Jeg synes nemlig ikke det er pænt, at man kan se køleskabets bageste del, men samtidig så forsvinder det lidt ind i hjørnets mørke, og jeg har egentlig heller ikke lyst til at fremhæve den store klods. Det må tiden vise, om vi beslutter os for.

Nu synes jeg faktisk også vi er ved at kunne kalde os færdige herhjemme. Det tog godt nok sin tid, men for nogle uger siden stod vores udestue langt om længe shinet op og færdig, og det var faktisk det sidste rum vi manglede herhjemme. Lige nu er vi ved at lægge sidst hånd på opgangen, der naturligvis er en fællesopgave med overboen, og så er der altså 145 kvm kælder, der står for tur. Men lige nu er vi bare færdige herinde bag vores egne døre, og det er sgu en ret vild fornemmelse!

Jeg vil forresten lige fortælle, at Desenio planter to træer 🌱, for hvert træ de anvender til at lave deres plakater – det betyder, at du støtter skovrejsning ved at handle hos dem. Skovrejsning er jo vores helt naturlige våben mod klimaforandringerne og så er det i øvrigt godt for grundvandsbeskyttelse og biodiversitet. Jeg synes det er SÅ fint et tiltag!

Plakaterne trykkes på miljøcertificeret papir fra ansvarligt skovbrug – og så er forsendelsesindpakningen klimaneutral med pap fra FSC certificeret træ – win, win!

(Du kan læse mere om Desenios miljøpolitik her)

Hvis du ikke er til de farver jeg har valgt, eller måske bare er til mere abstrakte motiver, så kan du følge @Desenio på instagram for at få mere inspiration til helt andre billedvægge end dén vi har kreeret – men en billedvæg er så fin en måde at understrege farver og temaer i sit hjem.

Sus ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Økologi - En god historie eller et godt alternativ?