Naturlig påske

Påske vol. 4

Her kommer fjerde og sidste påskebord, i to versioner. Jeg håber du har set de andre og har følt dig inspireret. Jeg kan godt lide at samle tingene inde på midten af bordet og skabe en ‘slange af pynt, fremfor at pynte ude imellem tallerkenerne, og det er også hvad jeg har gjort her.

Påskebordet er til dig, der måske ikke lige har stofservietter, for det er naturligvis ikke noget vi alle ligger inde med. Men du kan faktisk pynte tallerkenerne fint ved at bruge dét, der er i forvejen. Fremfor at lægge bestikket ved siden af, kan du lægge det fint på række, oven på tallerkenerne.

Jeg har igen brugt ægge-bordkortene og ladet dem hvile i skeen, og jeg synes det ser ret fint og enkelt ud. På bordet her, har jeg foldet dugen sammen i midten, for at skabe en fyldig bordløber, og jeg synes, at det svungne look er godt til at skabe lidt dynamisk på bordet, så tallerkenerne netop ikke behøver være pyntede med farverige eller mønstrede servietter. Jeg elsker vibeæg, som har samme melerede udtryk som vagtelæg, og for mig, er det også en klassisk påskeblomst. Jeg synes den er ret æstetisk og passer ind i det let antikke udseende på bordet. Jeg har stillet vibeæggene ind i bordløberen, og fordi jeg synes de står i en potte med en ret fin brun farve, der passer ind på bordet, har jeg ladet dem stå deri og ‘pakket dem let ind’ i dugen.

Jeg elsker kombinationen mellem rosa og gul, så der er også en udgave med de gule påskeliljer igen, i selskab med små rosa vaser, som indeholder en prydgræs og gæslingegrene. Det giver en lidt mere let stemning end med vibeæggene, når den gule farve tilføjes, og jeg har i øvrigt også tilføjet noget farve i form af ferskenfarvede gerbera. Dem har jeg også altid brugt til påske, i langt højere grad en påskeliljerne, fordi jeg elsker deres fine farvenuancer.

 

  

Rigtig glædelig påske!

Sus 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Naturlig påske