Æstetisk vintage påske

Nordisk påske

Jeg har endnu et påskebord til jer – denne gang i en mere nordisk stil, med grålige toner og mindre gøgl. Bordet er dækket med en neutral dug i bomuldshør, og grå stofservietter fra House Doctor. Stofservietter behøver ikke altid foldes fint, nogle gange kan det også være ret fint med det lidt tilfældige look, der kan tilføje noget rustikt til bordet. Jeg har faktisk bare foldet dem i en firkant og foldet dem let sammen med det ene hjørne over mod modsatte hjørne.

Jeg bruger altid mine antikke kammerstager, da jeg synes de passer ind i enhver setting og i øvrigt tilføjer noget sjæl.

Jeg har lavet bordkort af tomme æggeskaller, og pyntet med en dekoration af grålige æg, og kastet lidt farve ind på bordet med de gule påskeliljer. Æggeskallerne kan også farves let og det kan faktisk gøres med dine børns vandfarver – det giver en mere gennemsigtig farve, så æggene ikke bliver helt tyktmalede dominerende på bordet.

Jeg har samlet dem i en glasvase, fordi jeg synes det er fint at udstille jorden med rødderne i, og i øvrigt fordi jeg synes samlingen af den gule farve er fin, og kommer mere til sin ret end hvis der bare stod en enkelt plante hist og her på bordet. Jeg bruger altid vagtelæg til at pynte et påskebord, fordi jeg synes de er vildt flotte, og de passer også godt ind i de lidt mørkere nuancer her på bordet.

Jeg har sat en bakke på bordet, med en matchende stofserviet, som jeg tænker at jeg til en påskefrokost, ville lægge rugbrød i. Når man bruger de samme elementer på forskellige måder, ‘samler’ man bordet og skaber et tema, og jeg synes bare der er noget fint over en bakke med en stofserviet i. Det giver et lidt mere klassisk udseende.

Jeg håber du føler dig inspireret, jeg har endnu et påskebord på vej til dig, i smukke karrygule farver 🐣🌞

 

Sus 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Æstetisk vintage påske