Botanisk 30 års fødselsdag

Naturlig påske

Her kommer tredje påskebord og min helt klare favorit – fordi sennepsgul bare er mit ultimative colorcrush og fordi jeg synes det er en sjov variant af påskens gule farve. Jeg har prøvet at skabe en naturlig borddækning, der skal henlede tankerne på kornmarker og dansk natur.

Når man bruger en kraftig farve på stofservietterne, så synes jeg det skal afbalanceres lidt med knap så meget farve på resten af bordet. Derfor har jeg også valgt helt hvide tulipaner, og piftet dem op med den flotte prydgræd, der nærmest ligner et lille fyrværkeri.

Jeg har lavet en dekoration i en gammel æggebakke, med jord, bark, vagtelæg, æg, fjer og en lille sukkulent. Jeg synes det er en meget naturlig og fin dekoration, der i øvrigt er nem og hyggelig at lave med sine børn.

Stofservietterne har jeg skiftevis pyntet med prydgræs og gæslinger, da begge dele indgår som element i borddækningen. som jeg før har sagt, bruger jeg ofte de samme elementer på forskellige måder, for at binde bordets pynt sammen og få et ensartet udtryk. Jeg har bundet dem sammen med en lædersnor, og blot strukket servietten ud på tværs og foldet den øverste del lidt ind under og bundet snor om, i toppen.

Prydgræssen her, er en plante, der holder sig i tør tilstand, så man kan altså bruge den igen og igen. Jeg har altid små samlinger af pynt, jeg kan bruge til borddækning eller arrangementer, så disse ryger   ned i kassen, så jeg har dem, når jeg skal bruge dem.

Jeg håber du også syntes om mit påskebord, og tak fordi du læser med!

Sus 🖤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Botanisk 30 års fødselsdag