Smagen af weekend

Sommerfest – et sneak peek

Jeg har lavet et lille sneak peek til jer, på vores sommer/havefest, som vi holder på lørdag. Jeg glæder mig helt vildt, og selvom der ikke er en anledning, så har jeg fokuseret meget på detaljerne.

Vi har foreberedt en sydlandsk aften med sangria og tapas i haven 💃🏼

Eftersom den ikke er afholdt endnu, kan jeg kun vise jer mine spæde forberedelser, men jeg er blevet spurgt om jeg ville dele min liste – jeg har nemlig lavet en liste over rammerne for aftenen; mad, drikke og pynt.

Vi er netop blevet færdig med de sidste ting i haven, så den står knivskarpt til lørdag, hvor der kommer til at være lyskædehimmel på terrassen, der forhåbentlig forvandles til et dansegulv, til sommertoner på den over 100 numre lange playliste vi har lavet.

Hvis du vil høre playlisten kan du finde den på min mands Spotify profil; Daniel Mogensen. Playlisten hedder Sommerfest 2018.

Vi er gået all-in på en autentisk oplevelse og skal spise tapas af små skåle af birk, med træskeer. Drinksene bliver fyldt på dispenser og drikkes af sylteglas som vi plejer at bruge til arrangementer.

Vi stiller vores pavillon op med med åbne sider og laver et såkaldt gulv af mine madrasser fra Madam Stoltz, samt puder og tæpper, så det bliver en smule beduin-agtigt.

Dispenserne fyldes med mojito, samt rød og hvid sangria, og opskrifterne får I selvfølgelig i næste indlæg om vores spanske havefest, sammen med en masse billeder af pynten og aftenen.

Vi har købt skåle og skeer på BOXdeLUX.dk. Det er miljøvenligt engangsservice til en HELT ok pris!

 

 

Frugt sticks kan du få fra Meri Meri og kan købes diverse steder online, som eksempelvis på Karusella.dk eller Laekt.dk.

I stil med med et rigtig lade-bryllup, har vi lavet en discount-udgave af skilte med malet tekst. Vi har malet på pap fra papkasser, der har bragt vores fest indkøb til døren. Jeg har skrevet det meste på spansk, i håb om, at det også bidrager til den sydlandske stemning.

Her er i øvrigt et smugkig på vores lyskædehimmel over verandaen – den får plads i sit eget indlæg om haven, der har fået noget af en forvandling henover de sidste par måneder. Det er samme stil vi har gang i, nede ved terrassen, så vi satser på, at det bliver rigtig stemningsfuldt. Lyskæderne er i øvrigt fra Sirius og hedder Lucas. De kan købes i eksempelvis Silvan, Magasin og diverse steder online.

Jeg glæder mig til at vise jer alt om vores havefest ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Smagen af weekend