Chokolade Panforte

Status pt…

Processed with VSCO with f2 preset

Halløj derude!

Det er svært at få tid til at opdatere herinde..

Jeg gør det jo egentlig hver dag på min Instagram konto, men det er bare ikke det samme som at taste ubegrænset løs på tasterne og poste herinde.

Det forgangne år har jeg sagt farvel til Vesterbrogade, goddag til Amagerbro, renoveret (og etableret) 7 ud af 9 rum fordelt på 145 kvm, vel at mærke været gravid imens og fået en lillesøster til Noelle, da hun var bare 15 måneder gammel.

Der sker noget hele tiden, men lige pludselig er vi i mål og så får jeg tid til at skrive om alt dét jeg gerne vil:

Mine tanker omkring den fødsel jeg ønskede mig så brændende og fik lov at opleve. Om tiden med Naomi lagt benskinne på grund af hoftedysplasi. Jeg vil gerne fortælle jer mere dybdegående om flere af vores gør-det-selv-projekter. Skrive et indlæg om den kamp jeg kæmper med amning ved siden af, fordi jeg ikke har tid til at sidde stille og hvad jeg gør for at vinde den. Jeg vil gerne skrive om livet som mor til pseudotvillinger, de problemstillinger der har fyldt og den kærlighed det bringer med sig.

Det kommer engang med tiden, men for nu kan I se hvad vi har knoklet med og knokler videre med:

http://www.iboligen.dk/boligmagasin/100527/rustik-luksuslejlighed-med-fritstaaende-bad

Hæng på!

Sus ♥

2 kommentarer

 • Anja

  Du skal bare vide at vi stadig er nogen der følger med og elsker dit univers, desværre kan jeg pt ikke se din instagram, har den mon fået nyt navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

   Det er bare rigtig dejligt at læse! Tak fordi du følger med, jeg håber på at blive en del mere aktiv herinde nu hvor mit liv så småt er begyndt at være lidt mere overskueligt igen ❤️ Min Instagram har ændret sig fra SusLivingDK til SusLiving og jeg har ændret link nu

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Chokolade Panforte