En bid af himlen – hjemmelavede snickers

Jeg har kastet mig ud i hjemmelavede snickers – et valg man ikke fortryder, selvom det er en halvlangsommelig proces.
De smager intet mindre end BEDRE END NOGET ANDET!
Er du klar?
Det skal du bruge:
200 G. Mørk chokolade 80 %
200 g. Mælkechokolade
300 gram skumfiduser
En halv portion hjemmelavet karamel
(opskriften på karamel kan du finde her)
Ca. 150 gram saltede eller usaltede peanuts
2 store spsk peanutbutter (med god top på)
100 gram smør
Smelt halvdelen af den mørke chokolade med halvdelen af den lyse chokolade. Hæld det ud i et fad på ca 20 x 20 cm, beklædt med bagepapir og stil i fryseren.
Det er vigtigt, at det bliver stillet i fryseren og ikke køleskabet, så laget er rigtig koldt. Så stivner det næste lag hurtigere og får omvendt ikke varmet laget med chokolade op, fordi chokoladen ikke er kold nok.
Smelt skumfiduser, smør og peanutbutter ved middelvarme og holde øje med massen, da den godt kan brænde på!
Hæld peanuts i og hæld det i fadet, udover chokoladen. Stil nu i fryseren igen.
Lav en portion karamelmasse og hav et andet fad klar til den anden halvdel af massen, hvis du har lavet en hel portion, så får du også lidt karameller ud af det.
Hæld ud i fadet og stil igen i fryseren.
Smelt nu den sidste omgang chokolade og hæld ud i fadet. Stil på køl i et par timer, og så skulle dine snickers gerne være klar til at blive skåret ud i barer! HAPS!
Sus ♥
Hvor ser det bare lækkert ud og super fin indpakning !