Gentagne spontane aborter - life and afterlife part 3

Halloween hygge

image3

Jeg går egentlig ikke så meget op i Halloween.. Jeg er et par gange blevet punket i hovedet af min familie, for at tilbyde børnene gulerødder når de banker på min dør og råber ‘slik eller ballade’, fordi jeg nu egentlig synes at fastelavn må være tilstrækkeligt.

En gang fik jeg dem overbevist om gulerødderne, og gik igang med at skrælle dem. Så kommer min mand ud og siger, at vi da har en pose slik. Nå okay så. Men vil I ikke have gulerødderne med alligevel? Næh tak, sagde de…

Nå men.. Alligevel så griber jeg nu enhver mulighed for at være kreativ, og det kan man jo være med at skære græskarhoveder 🙂 Jeg synes dog jeg er ved at skære fingrene af mig selv hver gang, og besluttede mig for at gøre det anderledes i år.

Sidste år fandt jeg nemlig dette billede på Pinterest og blev inspireret.

image3

Så lørdag formiddag stod på kreahygge under morgenmaden.

image5

Og jeg tænkte, at jeg ville dele mine græskar og lidt andet inspirerende med jer.

Det skal du bruge til at lave kreative græskar:

Store og små pensler

Acrylmaling

Vand

Limpenne

Glimmer

Evt.

Blade, kniv, boremaskine, sprittusch.

Jeg bruger som altid Pinterest til at blive inspireret. Jeg fandt først en grundfarve, som jeg gerne ville have mit græskar i. Jeg skabte min grønlige farve med en blanding af blå, okkergul og hvid.

Jeg blandede malingen med en smule vand, så den var nemmere at male ud på græskarret.

Når det har fået lov at tørre, skal det gerne have en gang til, og det kan man eventuelt vente med, til man har ‘skåret’ færdig i sit græskar. Jeg skar toppen af og fik manden til at hente boremaskinen frem. Med et lille hulbor, lavede han de store runde øjne og næsen, og med et lille bor, lavede han de små prikker udenom og derefter munden med et lidt større bor. Det sviner ikke særligt meget og tager et øjeblik!

image4

Så kunne jeg male færdig på mit græskar, som jeg havde lyst til. Toppen blev malet i guld, såvel som de ‘røde kinder’.

image1

image4

Men man behøver slet ikke boremaskine eller andet grej. Mit lille græskar har jeg malet hvidt og ladet det tørre – ‘tegnet’ med en limpen og hældt glimmer udover limen, for at skabe det mønster jeg ønskede mig.

image2

Sådan kan det blive fuldstændig børnevenligt at lave græskar til Halloween.

Her er lidt flere ideer til dit Halloween græskar:image10

Mal mønstre..

image8

Tegn med lim penne i glitter og farver..

 image7

image6

Lim efterårets blade på..

image2

image2

Tegn med sprittusch..

Du kan også male dit græskar med tavlemaling. Så får det et helt specielt look, som du måske kan fornemme her.

Tavlemaling kan du nemt lave selv, ved at knuse et kridt og komme ned i din maling, så den bliver mat.

image1

Du kan faktisk også ‘skære’ i dit græskar ved at bruge kageudstikkere..

image5

Og så lige min favorit 🙂

image9

God fornøjelse!

Sus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Gentagne spontane aborter - life and afterlife part 3