1 års fødselsdag, barnedåb og tankemylder.

Forår – udenfor og i mit hjerte..

IMG_1822.JPG

Det har været en dejlig uge! Det er både fordi solen er begyndt at kigge frem, og fordi, der sker dejlige ting.. Om få timer skal jeg hjem til min yndlingstante, som skal rode med lidt bryllupsfrisure på mig, og jeg glæder mig 🙂 Jeg skal jo giftes i vintagestil, så jeg regner med en frisure med to fletninger, der starter i nakken og mødes over min pande, det tror jeg bliver perfekt til min blonde brudekjole, som jeg desuden kun skal vente knap to uger mere på!

I onsdags fik vi nogle fantastiske tal til nakkefoldsscanning, og baby var blevet så stor. Jeg havde som sædvanlig foreberedt mig på det værste, og var simpelthen i chok over at den endnu lå der og var vokset, som den skulle. Jeg havde spist pandekager til morgen, i håb om en masse vink til mig, men jeg var simpelthen så paralyseret, at jeg ikke kan huske om jeg så nogle som helst bevægelser. Det gik så stærkt, da vi pludselig så oppefra og gik ned igennem baby, for at tjekke at alt, så ud som det skulle. Det eneste jeg husker er symmetriske hjernehalvdele, ti fingre og ti tæer. Og selvfølgelig et flot hjerte, der stadigvæk banker.

IMG_1777.JPG

 

Og så har terminsdatoen flyttet sig fra 11. september til den 10. Efter et langt, ondt forløb, bliver man altså lidt skør og overtroisk, så derfor har det været meget typisk for mig, med en sådan dato som terminsdato. Derfor er det også enormt betydningsfuldt, at vi har rykket os tilbage til den 10. Det er et tegn fra oven for mig – begge mine søskende er født på den 10., så derfor har det pludselig fået mig til at tro lidt mere på det hele. Vi har rykket os til en mirakeldato i stedet! og så skide være med at det sagtens kan ende med at blive den 11. eller en hvilken som helst anden dato alligevel – som skrevet, der er forår i mit hjerte 🙂

Bagefter var jeg så glad, at jeg kun kunne tænke på én ting, og det var at se min familie. Så vi samledes til aftensmad hos mine forældre, hvor vi fik vores første sæt babytøj. Hjemmestrikket af den største af de to kommende mostre. Det er simpelthen så unikt, og jeg kunne bestemt ikke have ønsket mig et mere fantastisk ‘første sæt’.

IMG_1789.JPG

Igår blev min kommende mand kapret klokken 7 om morgenen, og vente 21 timer senere hjem fra en fantastisk polterabend, som han i dag er fuldstændig i ekstase over. Han kalder det den bedste dag i hans liv, men mon ikke vi kan finde nogle andre frem, som har  været en smule mere betydningsfulde 😉 Jeg er sgu en smule misundelig over at han bare har været ude og hygge sig så helt ekstremt, imens jeg har ligget hjemme med bræk krop 🙂

Bryllupsforberedelser fortsætter også herhjemme, og jeg synes nu at kunne se en ende på dem. Der er også kun små 4 uger tilbage til dagen, så det er ved at være på tide 🙂

I øjeblikket sidder jeg og binder sløjfer i massevis. Vi skal have dispensere stående med velkomstdrinks, og gæsterne får deres eget marmeladeglas at gå og drikke af hele aftenen, så der er rigtig mange glas, der skal pyntes 🙂 Det bliver noget i denne stil – jeg synes det er så fint og hyggeligt! Også dette er fundet på Pinterest, som jeg igen og igen vil anbefale til alle, der elsker at få inspiration udefra, det er og bliver mit mekka!

IMG_1732.PNG

 

Vi har købt nogle små tavlekridtsmærker og nogle flydende kridt tuscher, så gæsterne kan skrive deres navn på og sætte på deres glas. Det kommer til at se sådan her ud:

IMG_1823.JPG

Og så selvfølgelig de obligatoriske stribede papirssugerør 🙂 De kan dog være røvirriterende at drikke af, så man skal huske nogle plastik sugerør som erstatning, når pyntesugerørene ikke duer længere 😉

Jeg har også fået styr på blomsterne med min blomsterpusher. Hun har fuldstændig gennemskuet mig og min stil, så det har været så nemt at fortælle hende, hvad jeg vil have – hun vidste det allerede 🙂 Mine søskende skal selvfølgelig være brudepiger, sammen med min kærestes lillesøster, så de skal have sådan en lille buket her – den er fantastisk efter min mening!

IMG_1698.PNG

Og så er jeg blevet færdig med bordkortene. Jeg hader traditionelle bordkort i form af en hvid flap med navn på, og vi har været enige om at vi gerne ville lave nogle personlige ting. Vores bordkort kom altså til at se således ud:

IMG_1745.JPG

IMG_1764.JPG

Da vi havde sat de hvide mærkater på de små cava’er, så det pludselig lidt fesent ud, overfor den flotte guldprop og de fine satinbånd. Derfor besluttede vi os for at proppe noget glimmer på, selvom det godt kan virke lidt tøset. Men det passer fint med vores lille indsnigen af lidt Gatsby i vores vintage tema. Og det vigtigste er at bevare den røde tråd, så vi skal ikke have nogle kedelige løsninger, der ikke passer ind helt perfekt 🙂 Cava’en passer godt til vores dessert, og jeg tænker at det bliver sjovt, når alle popper den samtidigt, når middagen lakker mod enden 🙂

Jeg er forelsket i den skrift, som er blevet brugt. Den er fundet på nettet og hedder Riesling. Jeg synes den er den helt rigtige stil – hvad synes I?

Jeg glæder mig til snart at kunne samle det hele og se resultatet af de mange forberedelser!

Lige her, på grænsen til, at det bliver et rigtig irriterende spille-på-violin-indlæg, så vil jeg også fortælle, at vi har bestilt bryllupsrejse. Vi skal til Curaçao i Caribien, et par dage efter brylluppet i 10 dages tid. Jeg havde aldrig hørt om det før, men efter lidt roden rundt på Spies’ hjemmeside, fandt jeg pludselig denne perle – centrum på øen står på UNESCOs verdensarvsliste, og så har den vist nogle af verdens mest fantastiske dykkersteder. Vi har delt vores ferie op i bungalows ferie langt væk fra byen oppe nordpå, hvor der er fantastisk natur, til at starte med og derefter luksusferie i deluxe suite i et hotel på stranden, kort fra centrum, den sidste del af ferien. Og så har det ikke kostet meget mere end 14 dage til Thailand, og kommer slet ikke i nærheden af eksempelvis en tur til Maldiverne – helt sikkert et fantastisk alternativ! Jeg glæder mig så meget til at opleve den del af verden og noget, der er så langt, fra det jeg kender, og jeg glæder mig til en periode med ren og skær lykke, bare min mand og jeg. Det trænger vi så meget til, ovenpå alt dét vi har været igennem de sidste år.

Jeg håber I får en rigtig dejlig søndag..

Sus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

1 års fødselsdag, barnedåb og tankemylder.