Personliggør dit køkken

Spice it up med Søstrene Grene

image

image

Noget, jeg har foretaget mig i den forgange uge, har været at personliggøre mit køkken.

Jeg elsker at lege med krydderier i maden, og jeg hader at have dem liggende i en skuffe i blå Santa Maria bøtter. I stedet har jeg købt sylteglas hos Søstrene Grene, og desuden købt krydderier samme sted (store mænger til billige penge), og så fik de ellers et fint look og jeg fik mine krydderier frem i dagens lys.

Ligeså fik mine vandflasker lidt liv i tilværelsen. Skiferplader, også fra Søstrene Grene, pynter om mine primitive karafler – den ene er fra Søstrene, den anden er faktisk bare en gammel vinflaske, som er blevet vasket. Det ser så fint og rustikt ud på et dækket bord!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Personliggør dit køkken