Hjemmelavet værtindegave

Personliggør dit køkken

image

image

I weekenden, hvor Daniel har været i England, har jeg kunnet foretage mig alle de tøseting, jeg ikke får gjort, når vi er to. Det har blandt andet betyder mange timer med omrokering i hjemmet 🙂 I køkkenet har jeg fornyet mit kaffehjørne, og i den forbindelse, vil jeg gerne vise jer mine krukker (sylteglas), som jeg bruger til opbevaring i mit køkken. Jeg har malet lågene med tavlelak, så jeg kan skrive og tegne på dem og få noget helt klassisk til at blive enormt fint og personligt. Tavlelak er noget af mit yndlingsgrej, når det gælder om at gøre mit hjem personligt. brug det også på siden af glasset, mal en væg i køkkenet eller blot en firkant, eller i din dagligstue – det slår aldrig fejl!

 

Sus 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Hjemmelavet værtindegave