Hjemmelavet værtindegave

Hjemmelavet værtindegave

Nu er påsken netop overstået, men I skal da ikke slippe for et lille påske gør-det-selv projekt, som kan være nyttigt til alle andre tider: Hjemmelavet værtindegave. En blomst eller en chokolade er aldrig af vejen, men hvis du kan lide at sysle, er det så ikke hyggeligere at levere en hjemmelavet værtindegave? Win-win!

Disse to var henholdsvis til min kære mor og svigermor..

image

image

Malede æg, pyntede cupcakes, papirssugerør fra Søstrene Grene, en kaffekop med en sød tekst til 15 kr. fra netto, fyrfadslys pyntet med papirstape og blomster i en lækker forårs/sommerfarve – en billig og interessant værtindegave. Det var noget der faldt i god jord!

Nedenfor får du lidt flere påskebilleder og fyrfadslys stadset op med papirstape..

image image image image imageimage

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Hjemmelavet værtindegave