Samsovende børn - vækker de ikke hinanden?

Et skovbryllup med fokus på natur og genbrug ♻️🌲✨

Indlægget indeholder reklame for Lyngby Glas, Norbord.Design, Creativewood og Bloomingville.

Sidste lørdag fik jeg endelig lov at se resultatet af mange måneders bryllupsplanlægning, da min svigermors bryllup skulle stå og jeg dagen forinden havde dækket de borde der indtil videre kun havde gemt sig i mine tanker..

Jeg har skrevet et indlæg om opbygningen her, og mine tips til et smukt bryllup og håber du vil nyde at læse med og blive inspireret.

Der skal faktisk ikke særligt meget til, for at bygge et smukt bryllup op i dag, fordi der er kommet så mange virksomheder som udlejer præcis de produkter du skal bruge til en smuk fest. Det har altid været ret normalt at leje lokaler med tilhørende kedeligt Ikea service, men det kan simpelthen noget at leje eksempelvis smukt service. Det gør så meget for den oplevelse man får, når man træder ind til en fest. Det giver sådan en wow-effekt, som man bliver i godt humør af!

Reklame: Først og fremmest, så gør Norbord.Design det nemt at skabe et smukt bryllup med deres helt utroligt smukke, rå plankeborde. De er faktisk så fine, at de ikke behøver dug på, men bidrager med noget til festen i sig selv. Ikke mindst de smukke, franske metalstole! Man lejer borde og stole med levering og afhentning, så det er simpelthen så nemt. Der kan sidde ret mange om de runde borde, helt op til 10 mennesker. Vi sad 8-9 mennesker omkring, fordi dét passede med antallet af gæster, og som man kan se på billedet, var der godt med luft og plads imellem.

I øvrigt, så kan det faktisk være ret dyrt at købe duge til at dække mange borde, så det kan man jo lige tage med i sin vurdering når man overvejer at leje borde, der er så smukke, at de ikke behøver dug på.

Norbord er også at finde på instagram, hvor du kan blive inspireret til mange smukke opdækninger.

Jeg har jo igennem de sidste måneder samlet på vintagestel, for at gøre lidt op med engangsservice til vores egne fester, eller sammensætningen af alt hvad jeg har i køkkenet, for at have til alle, når vi holder fødselsdag. Min svigermor fik derfor lov at låne alt dét jeg havde indsamlet og give det sin ‘jomfru’oplevelse her i sin renæssance.

Jeg har samlet alverdens stel, der ikke hører sammen, men med et vintagepræg og guldkant til fælles – og det meste også med blomster. Min samling kom til at se således ud ✨

Og da den landede på bordet kom det altså til at se sådan ud..

 

Middagstallerkener og forrets/frokosttallerkener blev mikset i ét væk, og jeg synes at mikset giver det noget lethed, som jeg også forsøgte at skabe med de farverige lys. Det var ikke et bryllup med bordplan, men stadigvæk et afslappet havebryllup, og jeg synes at det lidt kitschede i mix af stel og pastelfarvede lys bidrog med noget sommerstemning og noget uformelt. Lysene er i øvrigt fra Kunstindustrien og forhandles på diverse webshops.

Bestikket havde jeg lejet bestik hos A Table Story, der i øvrigt også udlejer diverse smukt service, så det er altså dér du skal kigge hen, hvis du skal have smukt service til din fest, uanset om det skal være Royal copenhagen, keramik eller noget tredje.

Reklame: Alt mit vintagestel fik klædeligt selskab af krystalglas fra Lyngby glas. Serien hedder Melodia og er så tidløs i udtrykket. Da glassene stod dækket op ved servicen, var det nærmest som om det ikke kunne have set ud på nogen som helst anden måde, jeg synes simpelthen de er SÅ flotte. Serien er faktisk yderst overkommelig i prisleje og så kan den både bruges til vintage stel som her, såvel som til dét man ellers har hjemme i køkkenskuffen. Hold op, hvor er de bare smukke, og så til dét her setup i solens stråler altså 😍

 

 

Reklame: Vaserne i midten af bordet er fra Bloomingville og jeg havde en helt speciel tanke med dem; først og fremmest står de jo på et messingstativ, og vi kørte jo i messingtema med bestikket såvel som de gamle messingstager på bordet.

Dét at vaserne de stod på stativ og hævede blomsterne op, altså satte det naturlige op på et piedestal, var meget symbolsk for festen,  hvor brudeparret blev gift i skoven og holdt deres fest i haven. Alle blomster var i øvrigt selvpluk – ingen dyrkede blomster, der var importeret til Danmark, bare markblomster fra Amagers fineste Selinevej og Amager fælled.

 

 

 

Reklame: Stofservietterne var også fra Bloomingville – valget stod mellem stofservietter eller servietter i kraftbrunt genbrugspapir, og der må man nok bøje sig i støvet og sige, at stofservietterne var en nødvendighed. De indgår i borddækningen her som meget mere end en serviet, med deres smukke farve og lille stykke dug til hver gæst. Og så kan de jo bruges igen og igen og igen..

 

 

 

Bryllupskagen er en naked cake, med hindbær og chokolademousse, som jeg egentlig havde troet ville være lidt klassisk og kedelig, men den var virkelig, VIRKELIG smagfuld, fordi begge smage var så kraftige. Man kan måske endda fornemme på farverne, at der var godt med hindbær og chokolade i. Og så blev det i øvrigt understøttet af citron i kagebundende. Jeg kan godt lide de nøgne kager, fordi de giver mig plads til at sætte mit eget touch på. I dette tilfælde skulle vi jo have en kage, der passede i skovtemaet, og når jeg nu var ude og plukke blomster til bordene, så kunne jeg lige så godt pynte kagen i helt samme stil – så får man præcis dét man gerne vil have.

Blomsterne var spiselige blomster som morgenfrue, rød kløver, myntekviste og kornblomst. Lige så fik den lidt brombær, der skulle signalere noget skov og vildt.

Reklame: Kagen er også pyntet med en cake topper udskåret i træ fra CreativeWood. Det er altså den ultimative krone på værket, og jeg er næsten ked af, at jeg ikke har et billede af kagen uden topperen på, for den gør SÅDAN en kæmpe forskel! Creatice wood laver festpynt i form af udskårne navne, sticks til drinks og diverse skilte til festen, altså alt hvad man kunne ønske sig af unik festpynt. Du kan også se deres Instagram her, og blive inspireret.

 

Kagen er lavet af Carina, som faktisk er en gammel bekendt fra ungdommen. Hun er at finde på instagram her.

Noelle havde sin fine pink kjole på og jeg syntes simpelthen det var den smukkeste sammensætning med vintagestellet og bryllupskagen med blomster og pink mousse. Så det krævede et foto…

 

Udover ‘mit værk’, så havde brudeparret lånt vintønder, som stod på græsplænen og prydede. Vi blev enige om at champagnen selvfølgelig skulle hældes op herude, liggende i zinkbalje med is og med de smukke champagneglas på tønden.

Reklame: Champagneglassene er samme serie Melodia fra Lyngby Glas, og jeg kan simpelthen ikke være i mig selv over hvor ultra smukke de er. Det her setup blev simpelthen så fransk-vingårds-bryllups-agtigt – tænk, i en lille have i Dragør!

Som skrevet var der ikke bordplan med navneskilte, men vi havde fået skåret navne ud fra CreativeWood, så folk kunne få navne på deres glas. Det er jo en lille wedding favour og så var det i øvrigt coronavenligt, da vi alle kender situationen med, at man får stillet sit glas og pludselig er det væk og så tager man lige et andet og får byttet rundt på den måde.

 

 

 

Til selve vielsen, der foregik i skoven, havde jeg prøvet at finde noget naturligt at ‘rise’ parret med. Jeg havde en samling med alverdens tørrede blomster og derfor blev rosenknopper og eucalyptusblade lagt i kræmmerhuse af gamle bogsider. Jeg synes det var så fint, og ideelt at kaste med ude i skoven. Min svigerinde havde lavet små poser med fuglefrø, som også er en super god idé fremfor ris.

..og det var vist enden på dette indlæg. Jeg håber du er blevet inspireret til et ‘gør-det-selv’ bryllup, der ikke manglede noget som helst, selvom det ikke blev holdt på et slot med 5 retters menu og overnatning. Det var simpelthen så fint, så fint!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Samsovende børn - vækker de ikke hinanden?