Køkken i genbrugsklæder 🌱 FAQ

Brownie-snickerskage


Av av!

Man kan næsten høre det! Det er en farlig kombination…

Du kan vælge at bruge din egen yndlingsopskrift på brownie og tilføje opskriften på snickersbarer ovenpå den bagte brownie, blot uden det nederste lag chokolade eller peanuts i skumfidusmassen – eller kan du bruge denne..

Kagen laves af flere etaper, da hvert lag skal være koldt inden det næste kan laves. Bag gerne dagen før du laver snickers laget.

Brownie:

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 300 gram sukker
  • 150 gram hvedemel
  • 4 spsk bage kakaopulver
  • tsk vaniljesukker
  • 1 knivspids havsalt

 

Smelt smørret. Pisk æg og sukker hvidt og rør mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen med æggemassen. Tilsæt det smeltede smør. Smør et ildfast fad på 20×30 cm eller beklæd med bagepapir og hæld dejen i. Bag i 30 min. ved 175 grader.

Lad kagen køle af inden du laver et lag først med skumfidus:

  • 300 gram skumfiduser
  • 100 gram smør

(Smelt ingredienserne i en gryde og hæld over kagen)

Stil kagen i fryseren og vent en halv times tid inden du laver laget med karamel.

Opskriften på karamel finder du her:

Hjemmelavede karameller med havsalt

Hæld karamellen over kagen og stil igen i fryseren i en halv time og afslut med et lag smeltet chokolade af 200 gram. Inden chokoladen stivner, hælder du lidt peanuts ud på kagen.

 

Kagen er virkelig tung, men fuldstændig himmelsk! God fornøjelse..

Sus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Køkken i genbrugsklæder 🌱 FAQ