Vi har så mange forventninger til os selv, at vi er dømt til at fejle...

Første ‘måned’ som selvstændig og et kig til marts 🌱

Det er kun et par dage siden jeg luftede for jer, at jeg gået solo og har forladt agenturet jeg var en del af, og det er kun halvanden uge siden jeg for alvor kunne kalde mig selvstændig og helt egenhændigt skal sørge for min indkomst; og nu tænkte jeg, at jeg ville give en lille status.

Det er super fedt selv at have kontakt med mine gamle samarbejdspartnere igen (og det melder de heldigvis tilbage, at de også er rigtig glade for), så hvor jeg før i tiden troede at jeg manglede én til at overtage det praktiske, så er det bare en kæmpe lettelse at vide at jeg nu bliver repræsenteret og kommunikeret ud på præcis den måde jeg ønsker, nemlig på min måde. Men det har også været halvanden uge, hvor jeg har skulle finde ud af en strategi for mit virke.

Mit arbejde her på platformen består jo i at eksponere virksomheder, som jeg har lyst til at eksponere. Det er som sagt dét der gør, at jeg kan bruge så meget tid på min platform og levere mit magasin til jer, gratis. Jeg prøver virkelig at balancere det private med de sponsorerede opslag, og kun lave relevante samarbejder for min konto.

Jeg har valgt hovedsageligt at fokusere på virksomheder med et bæredygtigt værdisæt, og vise de gode alternativer. Jeg tror det er vejen frem, for at skabe et mere ansvarligt socialt medie. Vi er jo flokdyr, og når nogen begynder at tage stilling til hvem de laver reklame for, ifht ansvarlighed overfor vores natur/miljø, så vil flere og flere følge trop. Hvis influencere bliver mere selektive i deres samarbejder, så bliver der også indirekte stillet krav til virksomhederne – for hvis de vil have eksponeret deres virksomhed, så skal de tage ansvar. Jeg har samtidig også valgt en ‘niche’ hvor det kan være svært at lande godt betalte samarbejder,  fordi det er pisse dyrt at være bæredygtig ifht at producere lort med billigt kul.

Derfor er der måske også længere imellem aftalerne, end hvis jeg ville samarbejde med hvem som helst der kunne betale. Så med de betragtninger – hvor ‘aggressiv’ skal jeg så være?

Hvor langt ud i fremtiden skal jeg planlægge mine samarbejder?

Jeg bliver heldigvis ofte kontaktet selv – er det noget jeg skal stole på ‘bare’ sker eller hvor benhårdt skal jeg knokle for at få dem ind selv?

Den første halvanden uge er heldigvis gået over al forventning og jeg glæder mig rigtig meget til marts måneds samarbejder.

Marts byder blandt andet på følgende: (REKLAME)

// Samarbejde med et svanemærket modebrand – ECHTE, der dyrker slow fashion og er fuldkommen svanemærket.

// Samarbejde med et svensk firma, der producerer graviditetstøj og ammevenligt tøj der er økologisk, både GOTS og OEKO-tex certificeret. Det bliver mit første graviditetssamarbejde og det føles helt uvirkeligt, fordi jeg på trods af en absurd stor babymave stadigvæk ikke har fattet, at jeg er gravid…..

// Et samarbejde med WEDO, som jeg var til event med forrige mandag, hvor jeg var inviteret til en omgang hot yoga. Altså det var simpelthen så lækkert, og hvis du er til yoga, så skal du virkelig unde dig selv at prøve HOT udgaven. Det er en super spændende serie, som jeg virkelig glæder mig til at fortælle jer om.

// Så har jeg også et samarbejde med en virksomhed der hedder noget så skønt som GRIM.

GRIM er 2. sorterings frugt og grønt og aftager alt det mad der kasseres fra supermarkederne fordi det ikke er pænt nok til at blive solgt. De gør op med madspild og så er det hele ovenikøbet økologisk – også et samarbejde jeg glæder mig helt vildt meget til!

// H&M HOME. I er jo fuldstændig vilde med mit brune sengetøj som I spørger igen og igen, hvor er fra. Det er et økologisk sæt fra H&M og det er jo fuldstændig oplagt at samarbejde med dem, når jeg har givet dem så god reklame i forvejen både med mit brune sengetøj og mine brune håndklæder 🤪 Jeg glæder mig til at boligstyle og vise jer resultatet!

//OOOOG så har jeg også (fortsat) et samarbejde med yndlings Serendipity og ovenikøbet en konkurrence, som jeg glæder mig til at forkæle med.

Marts byder altså på virkelig meget sjov og mange spændende brands/koncepter, og jeg er simpelthen så stolt af allerede nu at kunne sige, at april måned også ser mega spændende ud! Jeg er jo totalt rookie selvstændig, så det er en kæmpe lettelse, og jeg har virkelig klappet mig selv på skulderen. Hvis man må sige sådan 😝

Jeg har i øvrigt i februar været ambassadør for Folkekirkens Nødhjælps klimaindsamling, som jeg virkelig har været stolt af også!

Det er frivilligt ‘arbejde’, men nu skriver jeg alligevel REKLAME her.

Pengene fra klimaindsamlingen går til at klimatilpasse dér hvor klimaforandringerne allerede rammer virkelig hårdt og ødelægger livsbetingelser. –  i de fattigste lande. Støtten går blandt andet til at plante træer, til diger og dæmninger, der stopper oversvømmelser, sikring af huse og veje, vandpumper og vandrensningsanlæg, der sikrer familier rent drikkevand og nye afgrøder, der er tilpasset det nye klima. Det foregår søndag d. 8 marts.

Det er virkelig i sådanne tilfælde, at jeg synes det giver mening at bruge min platform til at sprede et budskab og det gør mig så glad!

Hvis du har lyst til at melde dig som indsamler kan du gøre det her

Dejligst du havde lyst til at læse med på min første korte tid som boss i eget virke ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Vi har så mange forventninger til os selv, at vi er dømt til at fejle...