Kreativ jul (4) - Julekrans til døren 🎄

Julebag i øst og bæredygtighed i vest – En mission og et vigtigt samarbejde 🌱

Jeg har julehygget med julebag i fuldstændig tøse-lyserødt tema, og lavet smukke mønstrede julekager med kageruller i genbrugstræ 🌱 Se meget mere af dét, lidt længere nede i indlægget..

Som jeg allerede har luftet, har vi i LaRouteVerte fået en stor samarbejdspartner, Bloomingville, som vi er mega stolte af! Vi har jo en helt klar mission, og det er, at være kritisk omkring hvem vi samarbejder med, stille krav til dem, og på den måde føre såkaldt influencer marketing i en mere bæredygtig retning, hvor vi stiller ansvar til de virksomheder vi laver reklame for.

Vi har virkelig brugt lang tid på at gennemtænke konceptet. Vil vi kun hjælpe virksomheder, der allerede er fuldstændig bæredygtige og give dem en stemme blandt alternativerne til alt dét lort vi kan købe? Det vil vi rigtig gerne ja – vores mission er helt klar at vise de miljøvenlige produkter frem, og støtte de virksomheder, der tager ansvar. Samtidig måtte vi lige kigge os selv efter i sømmene – hvis vi kun vil samarbejde med virksomheder er allerede er gennemført bæredygtige, er vi så selv med til at fremme den kultur, hvor man kun tillader 100 %, og ikke rejsen dertil? Der er jo ingen virksomheder, der bliver bæredygtige over night, medmindre de bare lukker ned og stopper med at producere, hvormed de naturligvis ikke er en virksomhed længere. Og hvis vi ikke vil støtte virksomheder der er på den rejse, vi jo allesammen skal på, fordi vi ikke bare kan springe fra old normal til zero waste, så føler vi os medvirkende til at pege med den finger vi præcis synes skal stoppes langt ned i lommen.

Derimod vil vi gerne støtte virksomheder på denne rejse og bistå dem. I kraft af min uddannelse, kan jeg jo byde ind med rigtig meget faglighed på miljø og naturressourcer, og således har vi indgået et samarbejde, hvor hensigten er, ikke blot at sprede ordet om Bloomingvilles rejse, men også byde ind med ideer til tiltag. Dét synes jeg seriøst er en spændende opgave, og det giver mig virkelig en følelse af, at ‘gøre en forskel’.

Bloomingville har længe haft fokus på bæredygtighed, men i en anden form, end den vi mest tænker på i dag – nemlig certificeringer. Først og fremmest har Bloomingville en forkærlighed for naturprodukter, som fylder stort i deres sortiment. Du finder blandt andet en stor kollektion af bambus og sukkerrør møbler, som er utroligt effektive planter, der vokser ekstremt hurtigt og effektivt lagrer co2. NU, kan du altså også begynde at finde produkter hos Bloomingville, der er OEKO-TEX certificerede. Det er blandt andet den smukke dug herunder. Det gode ved certificeringer er, at kravene gradvist øges og virksomheder dermed tvinges til hele tiden at blive mere miljøvenlige, fordi produkterne hele tiden skal leve op til en højere og højere standard.

Lige så, så finder du også produkter af genbrugsmaterialer hos Bloomingville. De har eksempelvis en samling af plaider, lavet af genbrugsbomuld, tæpper lavet af gamle sarier såvel som de smukke mønstrede kageruller herunder er lavet af genbrugstræ. Jeg har altid haft et fuldstændig uigenkaldeligt crush på Bloomingville, netop fordi de har så mange naturmaterialer og et smukt farveunivers.

 

 

Nuni fik et flamingokostume i fødselsdagsgave forleden. Jeg fik lige sådan et billede i bevægelse, men se lige den fine, fine flamingo på hovedet, haha!

Kagerne er krydrede julekager efter opskrift af Valdemarsro – da jeg opdagede, at der var farin i opskriften, måtte jeg dog konkludere, at de minder om cookies, og cookies skal jo have nødder og havsalt, haha! Så jeg tilføjede lidt mere kakaopulver, hakkede hasselnødder og halvsalt. En julecookie, må vi vist kalde det..

Cookies er i øvrigt den ideelle værtindegave i julen, eller sågar til pakkeleg. Madvarer er faktisk altid en god idé til begge dele, fremfor små genstande, der skal passe ind i et budget og som ofte bliver lidt (LÆS: RET) nederen genstande, der ender i skabet eller skraldespanden. Hjemmelavede cookies eller småkager er nærmest stensikkert et hit!

 

Stolen herunder, i sukkerrør, er simpelthen så fin! Den står egentlig i vores soveværelse til pynt, men det er en smuk ekstra stol at have til gæster.

Bloomingville sælger ikke direkte til private, men du kan lære brandet bedre at kende her og se deres smukke kollektioner. Forhandlere finder du her og så kan du i øvrigt finde kurvestolen herunder (der hedder Emmy) på UnoLiving.com.

Du kan spare 20 % på Bloomingvilles produkter på UnoLiving med koden ‘Sus20’ frem til den 24. december – jeg tjener ikke noget på salget!


Nu er der kun to uger til jul, jeg håber du nyder december.

Sus ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Kreativ jul (4) - Julekrans til døren 🎄