Dit grønnere år 2019 - Bevidsthed

Nemme DIY fastelavnskostumer

Er du lidt sen på den med udklædning til fastelavn? Det var jeg også sidste år (og igen i år). Derfor måtte jeg finde på en nem løsning til kostumerne, hvis jeg ikke gad betale mig fra et eller andet nyproduceret prinsesse kostume. Jeg gad ikke sy og jeg gad ikke noget kompliceret – hvis du har brug for det samme, så kig med her..

Jeg smuttede en tur i Stoff og Stil og købte lidt filt. Det er nemt at arbejde med og kan limes sammen. Jeg købte også noget elastikbånd i de samme farver.

Jeg havde kort forinden købt nye tallerkener der havde været pakket med pap imellem, som lignede blomster da de blev foldet ud, derfor blev de simpelthen forvandlet til blomster i et blomsterkostume til Noelle.

Noelle malede dem egentlig stort set selv og ville også have en smule glimmer på.

Det er ultra nemt at lave kroppen til sådan et kostume – tag et firkantet stykke filt og fold det på midten. Klip en halvmåne på midten, så du får et hul på midten af dit stykke filt. Det er hul til hovedet. Hvis du klipper endnu en halvmåne på hver sin side af det hul, der allerede er klippet, får du huller til armene. Ingen symaskine og så alligevel en ‘kjole’.. Blomsterne blev klipset på et stykke elastikbånd med hæfteklammer, og mere skulle der faktisk ikke til. Noelle fik en blomst til hovedet og hver arm, og jeg synes altså, at det var et bedårende kostume! Hvis du har set mine blomster af silkepapir, så kan de også bruges til at udgøre blomsterne til kostumet 😊

 

 

 

Det samme gør sig gældende for kroppen til den lille krabbe. Derudover skal der bruges et rundt stykke filt til hovedet – eventuelt den cirkel, der klippes ud af kropstykket for at lave hul til hovedet. Det skal pyntes med et par øjne af lidt sort og hvidt filt, som blot kan limes på. Hovedstykket her er også bare hæftet sammen med et stykke elastikbånd i hver sin side, med hæfteklammer, som kan holde krabbe-ansigtet fast på hovedet.

 

Om håndleddet havde Nuni også et stykke elastik, der var hæftet sammen med en klo, klippet ud af samme røde filt. Hold nu op, hvor var hun sød. Jeg kan slet ikke stå for billederne af den lille krebs 🦀🧡

God fornøjelse!

2 kommentarer

 • Har de allerede holdt fastelavn? Jeg føler ikke jeg er sent ude fordi i Siennas vuggestue er det først 1. marts, da det jo rent faktisk først er 3. marts i år.
  Men jeg ender nok med en frygtelig pronsessekjole fra en legetøjsbutik for Elsa og Anna er altså det helt store hit lige nu og jeg orker ikke lige sy en prinsessekjole her en uge til termin 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

   Nej det har de ikke, men jeg regnede med det var lige om lidt i februar som det plejer at være, når nu fastelavnsboller bugner hos bagerne, haha 😂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Dit grønnere år 2019 - Bevidsthed