Hvem har ret til at tale om miljø?

DIY silkepapirsblomster

Jeg fangede en stor interesse for blomsterne på instagram, og de er simpelthen så nemme at lave, at jeg gerne ville vise jer, hvordan I gør. Der er en knap 10 minutter lang video herunder med udførlig guide.

Det er altså første gang nogensinde jeg har filmet mig selv på denne måde, så bær over med min manglende flirten med kameraet, og dårlige forklaringer. Jeg kan også se den har haft svært ved at stille ind på en farve, så det ligner den står og blinker. Men det er mit første skud og jeg regner med at blive dygtigere og dygtigere til at lave videoer og redigere dem 🙂

Først får I lige et par billeder fra blomsterværkstedet..

 

 

 

Jeg håber I får glæde af videoen trods alt 🙂

1 kommentar

  • Miamulle

    Tak for din skønne video. Selvom jeg først skal bruge blomsterne til sommer går jeg igang med det samme😉 Det er så hyggeligt at lave.
    Skønt at følge med dig❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Hvem har ret til at tale om miljø?