Verdens bedste: Flettet brød

Chunky Caramel Brownie

Brownie med saltkaramel:

Image-1

200 gram flydende smør
150 gram mørk chokolade
3 store eller 4 små æg
250 gram sukker
150 gram hvedemel
3 spsk kakaopulver
1 spsk vaniljepulver

Smelt chokolade og smør sammen og stil til side.

Pisk resten af ingredienserne sammen og tilføj smør/chokolade blandingen.
Hæld dejen i en form på ca 20-25×20-25 cm.
Skær din karamel ud i chunky stykker og fordel i din kage. Opskrift på karamel finder du her!

Image-3

Bag ved 175 grader varmluft i ca. 30-45 minutter afhængig af størrelsen på din form. Hold øje med den den må gerne være en smule underbagt, da det jo er en brownie, men må ikke være flydende 🙂 tjek den i et område uden karamel, da det godt kan snyde, når den er smeltet.

Image-4

Gør den eventuelt ekstra snasket med en omgang hjemmelavet Dulce de leche, som du kan lave ved at koge en dåse kondenseret mælk i et par timer 👌🏼
God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs også

Verdens bedste: Flettet brød